Tennisfit Haaften

15-6-2018 10:00 - 15-6-2018 12:00

Tennis Fit programma van start

Tennisvereniging Haaften, tennisvereniging Rhelico, tennisvereniging Ophemert, tennis club Varik Heesselt en Welzijn West Betuwe slaan de handen ineen. In een onderlinge samenwerking gaan zij Tennis Fit aanbieden binnen hun verenigingen. Tennis Fit is een compact programma speciaal voor 45+'ers. Het programma bevat drie onderdelen: Tennis Fit Training, Trainer Toss en Expert Meeting. Al deze activiteiten worden begeleid door een ervaren trainer.

Na de twee gratis kick-offs van Tennis Fit is er voor de komende maanden een planning gemaakt:

- Vrijdag 25 mei 10.00 – 12.00 uur
 Locatie: TV Haaften, enggraaf 33a Haaften

- Vrijdag 1 juni 10.00 – 12.00 uur
 Locatie: TV Rhelico, boutensteinseweg 2a Rumpt

- Vrijdag 15 juni 10.00 – 12.00 uur
 Locatie: TV Haaften, enggraaf 33a Haaften

- Vrijdag 29 juni 10.00 – 12.00 uur
 Locatie: TV Rhelico, boutensteinseweg 2a Rumpt

- Vrijdag 13 juni 10.00 – 12.00 uur
 Locatie: TV Haaften, enggraaf 33a Haaften

Aanmelden met naam, telefoonnummer en leeftijd via [email protected]

Hieronder vindt u meer informatie over de inhoud van het Tennis Fit programma:

Tennis Fit Training

We bieden je een reeks van Tennis Fit Trainingen aan. De Tennis Fit Training wordt verzorgd door een ervaren trainer. Tijdens deze training ligt de nadruk op (tactische) spelverbetering en het voorkomen van blessures. Je doet vooraf eerst een gezamenlijke warming-up en na afloop drink je gezellig een drankje met elkaar. 

Trainers Toss

Tossen is een balletje slaan met en tegen andere leden van verschillende clubs. Het is een leuke manier om tegen verschillende tegenstanders te spelen en ook om andere leden te leren kennen. De Trainers Toss biedt daarnaast ook de begeleiding van een tennisleraar, die adviezen geeft tijdens het spel over tactiek, verschillende oefeningen verzorgt, tips geeft over blessurepreventie en zorgt voor de gezamenlijke warming-up. Daarnaast bepaalt de tennisleraar de indeling naar de juiste speelsterkte: zo kan iedere deelnemer op zijn eigen niveau een sportief balletje slaan met en tegen andere clubleden. 

Expert Meeting

 We gaan je helpen te voorkomen dat je een blessure krijgt. En we vertellen hoe je er sneller van herstelt mocht je toch een blessure krijgen. Dat doen we tijdens een Expert Meeting: een informatiebijeenkomst waarin gesproken wordt over het voorkomen en herstellen van blessures. Verschillende experts – bijvoorbeeld een lokale fysiotherapeut of een bewegingswetenschapper – vertellen dan hoe je zo lang mogelijk fit kunt blijven.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0345682898

Address

Boutensteinseweg 2/a
4156 JZ Rumpt