Afhangen op afstand?

14 mei 2020


Banen reserveren kan via de website of via de clubapp. 

  • Via de app of clubwebsite kunnen banen gereserveerd worden. Dit kan voor de dag zelf, of de dag erna. Op maandag kun je dus voor maandag en dinsdag reserveren. Op dinsdag komt woensdag erbij te staan, enz.
  • Reserveer je via mail? Dan voor 18:00 uur een mail sturen voor een reservering voor de dag erop. Reserveringen voor later in de week zullen niet in behandeling worden genomen.
  • Werkt de app even niet? Het kan druk zijn, probeer het later opnieuw!
  • Iedereen wil graag weer tennissen, geef elkaar dan ook de ruimte! Het is om die reden niet toegestaan om meerdere reserveringen achter elkaar te maken.
  • Is de baan vrij als je gereserveerde tijd is afgelopen, dan ben je uiteraard vrij om verder te spelen. Maar reserveer maar één half uur.

Mocht het niet lukken om via de app of website een baan te reserveren voor dezelfde dag of de dag erop? Dan mag het nog steeds via mail naar [email protected]. Wil je erbij vermelden waarom het niet lukt via de app? Dan kunnen wij mee- kijken/denken of hier een oplossing voor is, zodat je het in het vervolg wel zelf kunt.

Trainingen vinden plaats op baan 1 en 6 (met uitzondering van dinsdag na 21:15 uur, dan zijn baan 3 & 4 gereserveerd voor de training). Vandaar dat deze minder beschikbaar zijn voor reserveringen.

We wensen jullie nogmaals veel tennisplezier!

Nieuwscategorieën