Alle activiteiten tot nader bericht gestaakt!

15 maart 2020


Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie aan het eind van de middag zijn er nieuwe maatregelen genomen. De KNLTB adviseert nu om ALLE activiteiten op de tennisverenigingen tot nader bericht te staken. Wij als bestuur volgen de richtlijnen van de KNLTB en via deze weg laten wij jullie weten dat het tennispark tot nader bericht op slot zal gaan.

Er kan niet meer vrijgespeeld worden en de trainingen zullen worden gecanceld. Ook de activiteiten die nog op de planning stonden rondom de Davis Cup zullen nu niet plaats vinden. Zodra er weer gebruik gemaakt kan worden van het tennispark zullen we bekijken of en zo ja, wanneer de (kruis)finales alsnog gespeeld kunnen gaan worden.

De KNLTB heeft inmiddels ook besloten om alle toernooien en competities in ieder geval t/m 6 april te staken. Voor onze vereniging houdt dit in dat er een aantal speeldagen van de tenniskids competitie afgelast zijn. Daarnaast is de eerste speeldag van de voorjaarscompetitie (4, 5 of 6 april) afgelast. De KNLTB inventariseert de consequenties en probeert de komende dagen zoveel mogelijk antwoorden te geven.

De KNLTB volgt de situatie rondom het coronavirus op de voet, wij zullen jullie blijven informeren via de verschillende media kanalen als er veranderingen zijn. Voor meer informatie over de nieuwsupdates van de KNLTB, houd de volgende site in de gaten: www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus

Verenigings-gerelateerde kwesties kun u met de desbetreffende commissie en/of het bestuur overleggen. Mochten er vragen zijn, schroom dan niet om ze te stellen.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Nieuwscategorieën