Donderdagavond Labelavond

07 december 2018


Spelregels Labelavond
Hoe werkt het:

Elke donderdag vanaf 19.30 uur wordt er gelabeld. Om 19.30 uur kan er alvast met de dan aanwezigen ingespeeld worden. Dan wordt er om 20.00 uur een indeling gemaakt van dubbelspelduo’s waarna 45 minuten gespeeld gaat worden. De tweede ronde start om 20.45 uur, vanaf 21.30 uur is er dan een vrije indeling voor de diehards. De indeling wordt op willekeurige basis gedaan, indien nodig wordt hierop een aanpassing gedaan.

 
Als je wilt spelen, lever je je Rhelico ledenpasje voor 2017 of 2018 direct bij aankomst bij het aanwezige clublid in, zodat je ingedeeld wordt. Als je de volgende ronde niet wilt spelen, neem je je pasje terug/of draait hem om. Je kunt elke ronde instromen en elke ronde stoppen of pauzeren. Als de tijd om is, wordt dit door middel van de bel aangegeven. De game wordt uitgespeeld, daarna loop je terug naar het clubhuis om de nieuwe indeling te bekijken. Er wordt direct begonnen met de volgende ronde.

Voor wie:

Het labelen is voor elk senior lid, ongeacht je speelsterkte. Het labelen is juist leuk voor nieuwe leden. Je tennist eens met anderen en leert mensen binnen de club kennen.
Niet vergeten:

  • Een goed humeur
  • Een flinke dosis humor
  • Je tennisoutfit
  • De donderdagavond blokken in je agenda
  • Na afloop gezellig napraten met een drankje en een hapje.
Let op: in verband met competitie 8/9 die ook op de donderdag plaatsvindt, zijn twee banen op de volgende data later beschikbaar (= na 20.00 uur): 5, 12, 19, 26 april, 17, 24 en 31 mei. Ook zijn er op donderdag altijd twee banen voor les gereserveerd. Op genoemde data zal de starttijd van de labelavond later zijn. Even afhankelijk van de duur van de competitiewedstrijden.

 
Samenvattend:
19.30 uur inspelen
20.00 uur eerste indeling
20.45 uur tweede ronde
21.30 uur vrije indeling

Let op, tijdens de competitiemaanden is er op donderdag 8/9 competitie. Tot uiterlijk 20:30 zijn er max 4 banen bezet.

Namens de TC, Leonie van Lith

 
Voor vragen/opmerkingen te bereiken onder: [email protected]

 

Nieuwscategorieën