Lingecup 2019 @TV Rhelico

31 oktober 2019


De Lingecup is een initiatief van vijf tennisverenigingen. Bij iedere vereniging wordt jaarlijks een jeugdtoernooi georganiseerd. Nadat het laatste jeugdtoernooi gespeeld is, wordt er als afsluiting een echte 'Masters’georganiseerd: "De Lingecup".


Het doel van de Lingecup is om de fanatieke jeugdtennissers bij elkaar te brengen in 1 toernooi waarbij het niveau bijzonder hoog is. Alleen de beste 8 spelers van iedere categorie ontvangen een uitnodiging voor de Lingecup. De Lingecup zal een positief effect hebben op de bestaande 5 Open jeugdtoernooien van TC Leerbroek, TC De Belt, TC Leerdam, TC Overwaard en TV Rhelico.

Ieder jaar ligt de organisatie bij een andere club. Leerdam heeft vorig jaar de primeur gehad en nu is het de beurt aan ons. Op 10 november ontvangen wij de 48 beste spelers van de afgelopen toernooien op ons mooie park bij TV Rhelico.

Op zondag 10 november wordt ’s ochtends gestart met de eerste wedstrijden. Om 12:00 uur is er een sportieve tennisclinic door Xander en Sander voor alle toernooideelnemers en jeugdleden van TV Rhelico. Vervolgens kunnen de kids in circuitvorm deelnemen aan een leuke workshop ‘pimp-je-racket’, je kunt je snelheid meten, tegen een ballenkanon strijden en genieten van een lekkere lunch & limo!

Om 14:30 uur beginnen de grote finales, waarin wordt gestreden om de Lingecup! We nodigen iedereen van harte uit om te komen/blijven kijken naar deze spannende partijen. Na afloop is de prijsuitreiking en wederom een grote verloting, dus stay tuned!!

Er worden alleen enkels gespeeld in de volgende categorieën: Groen 2 - Groen 1 Junior jongens 11-14 - Junior meisjes 11-14. De categorieën Junior jongens en meisjes 11-17 zijn helaas komen te vervallen ivm te weinig deelnemers. De schema's worden maandag 4 november bekend gemaakt! Tot 10 november!!

Nieuwscategorieën