Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi, schrijf je nu in!

05 februari 2019


Tennissen en geld inzamelen voor de Mannen voor Mannen stichting.

Van woensdag 13 maart tot en met zondag 17 maart gaat weer een nieuwe editie van het Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi van start. Een toernooi waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de mannen het tegen elkaar op gaan nemen. Dit toernooi wordt gehouden in samenwerking met GLTC en Rhelico en zal in het teken staan van de Mannen voor Mannen Stichting.

Voor het Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi kun je je inschrijven via mijnknltb.toernooi.nl in de speelsterkte: herendubbel 2-3-4-5-6 en 7. Voor de categorieën 2, 3 en 4 geldt er geen leeftijdgrens en voor de overige categorieën geldt een minimale leeftijd van 17. Het tennistoernooi vindt plaats bij TV Rhelico, Boutensteinseweg 2a in Rumpt. Als publiekstrekker gaan er in het weekend ook een aantal categorie 1 spelers het tegen elkaar opnemen in een speciale invitatie poule.

Mannentoernooi
Het belooft een echt mannentoernooi te worden met alleen maar heren dubbel wedstrijden, een spectaculaire loterij, een clinic voor de jeugd en heerlijke hapjes & drankjes. Bovendien wordt er €4.000 aan prijzengeld verdeeld onder de winnaars. Het inschrijfgeld bedraagt €15,- waarvan de helft naar de Mannen voor Mannen Stichting gaat. Bij deelname aan dit toernooi steun je dus direct het goede doel!

De Mannen voor Mannen Stichting
De volledige opbrengst van het Only for Men Heren Dubbel toernooi wordt gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting. De Mannen voor Mannen Stichting is een initiatief van mannenmodeketen Only for Men. Only for Men vertegenwoordigt de Mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Namelijk ook voor de Mannen van Nederland die zich in een minder positieve positie bevinden.

Het goede doel van de Mannen voor Mannen Stichting is prostaatkanker. Er is voor dit goede doel gekozen omdat prostaatkanker één van de meest voorkomende ziektes is onder mannen. De stichting zamelt geld in voor het KWF om onderzoeken te steunen, extra voorlichtingen te geven en patiënten te ondersteunen.

Wil jij samen met de Mannen voor Mannen Stichting een vuist maken tegen prostaatkanker?
Schrijf je dan nu in en neem deel aan het Only for Men Heren Dubbel toernooi!inschrijven kan via toernooi.nl 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 682 898

Address

Boutensteinseweg 2a
4156 JZ Rumpt