Schrijf je nu in voor de 4e editie Only For Men Heren Dubbel Open toernooi

06 februari 2020


Beste heren van TV Rhelico,  

Speciaal voor jullie en dit jaar in Geldermalsen:

De vierde editie van het Only For Men Heren Dubbel Open toernooi!! Een samenwerking tussen Only For Men en tennisverenigingen GLTC, Rhelico en Lewabo. Hier doen we het voor!

Net als voorgaande jaren willen we samen met jullie een vuist maken tegen prostaatkanker en halen we geld op voor het goede doel: Stichting Mannen voor Mannen. 

Dit jaar kun je je inschrijven voor 3 verschillende onderdelen/toernooien:

  • GrandSlam Invitatie toernooi zaterdag 21 maart Heb je al vaker mee gedaan met het toernooi, dan ken je vast ook onze GrandSlam. Op de finaledag tennissen categorie 1 & 2 spelers in een korte puntentelling om twee gewonnen tiebreaks tot dat de laatste overblijft. Mooi, spectaculair en ook leuk om naar te kijken. 
  • Herendubbel 55+ toernooi vrijdag 20 maartNieuw is het ééndaagse HD55+ toernooi inclusief verzorgde lunch, voor mannen met speelsterkte HD6/7 & HD8/9.
  • Hoofdtoernooi 18 t/m 21 maartNatuurlijk hebben we ook het reguliere toernooi voor alle spelers in speelsterkte HD2 t/m HD8.

Inschrijven
Inschrijven voor alle onderdelen is mogelijk via toernooi.nl. Sluiting inschrijving is 11 maart 2020. De helft van het inschrijfgeld gaat naar de stichting Mannen voor Mannen. Daarnaast ontvang je ook een shopvoucher ter waarde van €25,- te besteden bij Only for Men.

Prijzengeld
Naast het goede doel, zijn er ook mooie prijzen voor jou als deelnemer te winnen. Het totale prijzengeld van het Only for Men Heren Dubbel open toernooi bedraagt €5000! En ook in de loterij zijn er mooie prijzen te verloten!

Activiteiten
Naast tennis zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes, en organiseren we andere leuke activiteiten. Daarover later meer!Volg je ons al op Facebook?

Vriendelijke groeten,

Only For Men Heren Dubbel Open toernooi

Nieuwscategorieën