We mogen tennissen!!

11 mei 2020


Dit houdt in dat er volgens de gisteren gecommuniceerde richtlijnen getraind en vrij gespeeld mag gaan worden.

Eén kleine wijziging ten opzichte van de mail van gisteren. Reserveren van een baan kan vanaf nu via de KNLTBclub app. Download deze op je telefoon en reserveer een baan middels de knop ‘baanreserveren’. De eerste keer dat je gebruik maakt van de app moet je eerst inloggen. Weet je je inloggegevens niet meer? Dan kun je voor de optie ‘wachtwoord vergeten’ kiezen, je krijgt dan automatisch een mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen. 

Voor het reserveren van een baan geldt dezelfde tijd als normaal bij afhangen. Met twee personen kun je dus 30 minuten reserveren. Mocht er niemand de baan na jullie reserveren, kun je uiteraard altijd doorspelen. Dezelfde voorwaarden als met ‘normaal’ afhangen blijven van kracht. 

Lukt het echt niet om een baan te reserveren via de app, dan mag er een mail gestuurd worden naar [email protected]. Alleen reserveringen die minimaal een dag van te voren voor 18:00 uur binnen zijn zullen in behandeling worden genomen. Vermeld naam + bondsnummer van jezelf en je partner en de datum en tijd waarop jullie willen spelen. Je krijgt een bevestigingsmail zodra er een baan gereserveerd is. 

Alle reserveringen die inmiddels binnen gekomen zijn per mail, worden zo meteen nog verwerkt.

Wij danken iedereen voor zijn geduld. Uiteraard wensen we jullie heel veel tennisplezier en gaan er vanuit dat iedereen zich houdt aan de opgestelde richtlijnen! 

Nieuwscategorieën