Bundelinge

De Bundelinge is het clubblad van TVRhelico. Het bestaat sinds 1982. De eerste redactie bestond uit zeven personen onder leiding van Audrey de Kruijf. De omslag (zie hiernaast) was van de bekende Cartoonist Dik Bruynesteyn. De toen nog gestencilde uitgave verscheen destijds op A4 formaat.

In de tweeenveertig jaar dat het blad bestaat heeft het vele redacties gehad en ook de omslag is drie keer veranderd.  Maar de naam is gelijk gebleven “De Bundelinge”  De naam is ook een begrip geworden voor de club. Het blad beoogt het binden van de leden uit de diverse Lingedorpen. Het blad verschijnt zes keer per jaar in de eerste week van iedere oneven maand.

Ook nu snelle communicatie via Facebook, WhatsApp en Mailtjes en de eigen website, wedijveren om snelle aandacht, probeert de huidige redactie het blad zo te maken dat leden het blad oppakken; om in alle rust een artikel of een verslag te lezen of om even wat op te zoeken.

Het succes van de serie ‘En Profil”, waarin steeds een van de leden aan bod komt om over zijn of haar leven te vertellen blijkt wel uit de regelmatige positieve reacties die binnenkomen.

De redactie daagt ook leden uit om een verhaal in te sturen, of een ingezonden stuk met een mening. Of vul eens de 12 regels van de gesprekballonnetjes in van “ Stekel en de Kale hebben een eigen pagina”  Hierbij gaat het er om, met milde spot of een stekelige invalshoek, de diverse zaken binnen de club te benaderen. 

Stuur ook gerust foto’s in van tennismomenten of schrijf een verslag van een speciale wedstrijd of toernooi. Reacties naar: [email protected]  

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 682 898

Adres

Boutensteinseweg 2a
4156 JZ Rumpt

KVK-nummer

11030997