Open dubbel toernooi Rhelico

Ooit al meegedaan aan het meest bekendste toernooi uit de Betuwe? Het wordt al ruim 28 jaar georganiseerd door een actieve groep vrijwilligers met elke keer een ander thema.

Dit jaar is het van 6 tot en met 16 september en dit keer lijkt het net of je gaat spelen op de Boerderij.

Daar wil je toch ook bij zijn? Schrijf je snel in.

Die in ’t voorjaar niet zaait, in ’t najaar niet maait  

Het 29ste Open Toernooi vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 16 september. 

Zoals vorig jaar gaan wij ervoor om alle 6 banen te vullen met heren, dames en gemengd dubbel in de categorieën van 3 t/m 7 (8 & 9) met meer dan 350 partijen!  

Ieder voorjaar kiezen wij een thema voor het Rhelico Open Toernooi. Die keuze wordt niet zomaar gemaakt, maar dit jaar met de lentekriebels in de buik bij de voltallige Open Toernooicommissie, was de beslissing vrij snel genomen en het thema voor het Open Toernooi 2018 is “Op de Boerderij”.   

Dankzij Yvon Jaspers hebben wij ook gezien dat het boerenleven de mensen raakt, nu is het natuurlijk nog altijd de vraag of die mensen tennisballen kunnen raken! Er is maar één manier om daarachter te komen en dat is om mee te doen aan het leukste Open Toernooi in de wijde omstreken.  

Er zijn best wel wat overeenkomsten tussen het boerenwerk en tennissen. Het zijn beide een flinke fysieke uitdaging en je krijgt er zeker trek en dorst van. Geen probleem bij TV Rhelico natuurlijk, want daar zijn de hapjes en drankjes voor!  

Bij het schrijven van dit stukje hebben meer dan 3000 mensen via Facebook en Instagram gekeken naar onze eerste teaser promotiefilm, waarin te zien was dat de gehele Open Toernooicommissie na hard werken op de boerderij van Anja en Cees van Asch zich naar het tennispark haastten.  

Wij horen veel van jullie vragen: “Zand op de vloer in een boerderij? Dat hoort toch niet!” Nee dat klopt en dit jaar zijn we volledig zandloos. Hoe het clubhuis en het park worden omgetoverd tot een ware boerenbeestenboel is nog afwachten, maar leuk en verrassend wordt het zeker.  

Om alles te kunnen realiseren hebben wij alle ondersteuning nodig van zowel leden als sponsoren. Wij bedanken onze trouwe sponsoren voor hun steun en vertrouwen en tegelijkertijd nodigen wij nieuwe bedrijven uit om contact op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken: [email protected].  

Samen met alle deelnemers gaan wij ons best doen om er weer een geweldig toernooi van te maken. Gebruik je boerenverstand en schrijf je zo snel mogelijk in! Inschrijven kan via toernooi.nl of tvrhelico.nl. 

Wij gaan er maximaal voor en hopen jullie allemaal te zien “Op de Boerderij” bij TV Rhelico in september.  

Namens Open Toernooicommissie Rhelico, Stefanie van Mook, Moniek Wiggelinkhuijsen, Bas Vos, Sjoerd Dragstra, Nigel Morris en als nieuwe (al zeer gewaardeerde) aanwinst Tom Woerdenbach.      

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 682 898

Address

Boutensteinseweg 2a
4156 JZ Rumpt