Open Dubbel Toernooi 2024!

Beste tennis- en padelvrienden,

Na de succesvolle nazomerse, zonnige editie van de Rhelico Camping Open, kijken we alweer uit naar de eerste week van september, wanneer het sportieve Rhelico Camping-feest weer gaat beginnen! Dit jaar beginnen we een week eerder, namelijk van 29 augustus tot en met 7 september! Lekker warmdraaien voor de competitie dus! We eindigen dit jaar op zaterdagavond met veel tennis, padel, hapjes, drankjes en muziek. Dan heb je zondag alle tijd om rustig je campingspullen weer in te pakken ;)

En ja, het thema is Camping. Dus breng je eigen stoel mee, dan weet je zeker dat je de beste plek hebt. Zet je tentje op als je denkt dat je 's avonds je eigen bed niet meer haalt (de kippen en de haan zijn weg, dus je hebt dan zeker nog een extra halfuurtje slaap) en ga voor die beker!

We hebben een paar kleine wijzigingen voor dit jaar geïntroduceerd. Padel niveau 9 is één groep. DD, HD en GD spelen allemaal in dezelfde poule. Hetzelfde geldt voor padel niveau 8; DD, HD en GD spelen allemaal in dezelfde poule. ⁠Competitieteams worden gevraagd om minimaal één bardienst te draaien bij het toernooi. De captain van het team is verantwoordelijk voor de indeling. Je mag je bij padel maar voor één onderdeel inschrijven. Geen probleem, bij tennis mag je wel voor meerdere onderdelen inschrijven. Kom in je beste campingoutfit. Degene met de beste uitdossing op zaterdag wordt beloond bij de BBQ! Geen regen. Veel gezelligheid.

Schrijf je dus snel in, dan regelen wij de rest!

Rhelico Open dubbel tennis & padel toernooi 2024 | MijnKNLTB

Groetjes namens de toernooicommissie,

Lisa, Nigel, Sjoerd, Patrick, Justus, Tjeerd en Jelle

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 682 898

Adres

Boutensteinseweg 2a
4156 JZ Rumpt

KVK-nummer

11030997