Taken commissies

Barcommissie

Onze barcommissie bestaat uit een klein groepje vrijwilligers die alles regelen wat rond, op en onder de bar moet worden geregeld. Natuurlijk wordt de keuken door de commissie niet vergeten. Naast een borreltje en een balletje zijn we tevens verantwoordelijk voor de planning van de bardiensten. Zo proberen we de bar zo veel mogelijk open te houden en in het geval dat dit niet lukt, heb je als lid van TV Rhelico (met je ledenpas) ten allen tijden toegang tot de bar en de keuken.

Heb je altijd al graag eens een biertje willen tappen maar is het er nooit van gekomen? KLIK dan hier. Wanneer we iemand nodig hebben vragen wij je af en toe om een handje te helpen.

Sta je ingepland voor een bardienst, maar kun je niet? Probeer dan zelf een vervanger te regelen! Lukt dat niet, KLIK dan hier!

Technische commissie

De technische commissie verzorgt de aanvraag, indeling en planning van de landelijke KNLTB competities. Zo kunnen we op ieder niveau de krachten meten met andere verenigingen in het land.

TV Rhelico speelt naast de bekende landelijke voorjaarscompetitie ook de najaars- en wintercompetitie. En wat is nou een club zonder clubkampioenschappen?! Daarom organiseren we ook ieder jaar de gezellige clubkampioenschappen, dit is een mooi moment om even de piketpaaltjes “sportief” uit te zetten.

Voor de nieuwe leden is dit het perfecte moment om kennis te maken met de club, en de oude leden duidelijk te maken dat er een New Kid in Town is. Daarnaast organiseren we in de periode van oktober tot april het oergezellige Daviscup toernooi. 

Jeugdcommissie

“Het begint bij de jeugd”, aldus de voorzitter van de tennisbond op het afgelopen jaarcongres.

TV Rhelico sluit zich hierbij aan. Wij vinden een actieve jeugdafdeling belangrijk. Niet alleen vormt de jeugd de basis voor een gezond ledenbestand, maar zij zorgt ook voor levendigheid en dynamiek op de vereniging.

Daarnaast voelen wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid om jeugd te laten bewegen en zich in clubverband sociaal te laten ontwikkelen. Kinderen die lid zijn van TV Rhelico worden dan ook gestimuleerd om zich in hun eigen tempo actief te ontwikkelen. Dit kan zowel op recreatief als op meer ambitieus competitief niveau.

Om dit te bereiken is het standaard dat de kinderen op tennisles gaan en in het voorjaar en najaar op hun eigen niveau competitie spelen. Daarnaast organiseren wij gedurende het jaar verschillende toernooien om de kinderen de kans te geven zich in wedstrijdsituaties te verbeteren. Ook wordt het spelen van open toernooien buiten de eigen club gestimuleerd.

Bijvoorbeeld door deelname aan één van de vier toernooien van de Lingecup, waarvan ons eigen Appel Open er één is.

Gezelligheid en je “thuis voelen” op de club vinden wij erg belangrijk. Om een prettige en veilige omgeving te creëren waarin kinderen plezier hebben en sociale contacten kunnen leggen, organiseren wij ook minder of niet-tennis gerelateerde activiteiten zoals een tenniskamp en bingomiddag.

Kortom een gezelligheidsvereniging waar de sportieve en sociale ontwikkeling van uw kind onze prioriteit is. Voor meer informatie neem contact op met Wendy van den Heuvel 06 10 31 22 78.

Open Toernooi commissie

1 x per jaar organiseren we in de maand september het inmiddels bekende Rhelico Open dubbel toernooi. Dit unieke 10 daagse toernooi is voor iedereen, leden en niet-leden, toegankelijk.

Het toernooi staat onder supervisie van de KNLTB dus het spreekt voor zich dat je wel aangesloten moet zijn bij een officiële bondsclub. Het toernooi staat bekend vanwege de vele inschrijvingen en grote 32 koppel sheets. Verlies je de eerste partij dan ga je gewoon door in de verliezersronde. Je speelt dus altijd minimaal twee wedstrijden!

Ieder jaar bedenken we een thema en passen daarop de aankleding en de altijd goed verzorgde hapjes aan. Dit alles maakt het dat het inmiddels 30 jaar oude toernooi, de grootste en het gezelligste toernooi is van de Betuwe!

Onderhoudscommissie

De onderhoudscommissie is een groepje handige vrijwilligers die alles op, aan en rond ons mooie park renoveert en repareert! We onderhouden de kunstgrasbanen, knutselen aan het clubhuis en houden het park groen.

2 x per jaar organiseren we een gezamenlijke onderhoudsdag zodat we, voordat het seizoen begint en voor de start van het Open Toernooi, even de puntjes op de i kunnen zetten. Handige handjes kunnen we altijd gebruiken dus als je graag eens mee wilt klussen, vraag dan aan Bertus Bronk, Jan van de Tempel of Johan de Bruine wat en wanneer je iets voor de club kunt betekenen. KLIK hier!

Partnerschap

Ondanks dat we een financieel gezonde vereniging zijn willen we dat ook graag blijven en we zijn daarom altijd op zoek naar gulle gevers!

Draag je ons een warm hart toe en wil je TV Rhelico supporten? Steun ons dan en wordt partner van onze mooie club! Hiermee help je niet alleen de club, maar kom je als partner ook onder de aandacht bij de 400 leden door middel van een advertentie in ons clubblad, welke elke twee maanden wordt uitgebracht.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om jouw naam, of dat van je bedrijf, het gehele jaar te promoten via een prachtig opvallend winddoek op het park of via een vermelding op de website. Een win win-situatie dus! 

Meer weten over de mogelijkheden tot partnerschap?
Mail naar [email protected] of vraag naar Bert van der Heiden 06 51 40 80 06.

Website

De website van TV Rhelico is de plek waar alles over onze club te vinden is. De website is aan de ClubApp gekoppeld zodat de informatie 1 op 1 wordt overgenomen. 

Denk hierbij aan informatie over het bestuur en zijn commissieleden, de landelijke competitie, het open toernooi, de clubkampioenschappen, de tennistrainingen, inschrijfformulieren, noem maar op!

De site is altijd in beweging en is sinds kort overzichtelijker en dynamischer geworden. Ook zijn we bezig om de site om te bouwen naar een mobiele website, wel zo handig, maar dit heeft even tijd nodig. Ook word je hier op de hoogte gehouden over de ”weetjes en watjes” binnen de club.  

We hebben echter wel jouw input nodig! We zijn al erg blij met het huidige resultaat maar het kan altijd beter. Laat daarom jouw suggestie, opmerking, aardigheidje, of gewoon, jouw toffe idee HIER achter en ik zal snel contact met je opnemen!

Alvast super bedankt voor je bericht,
Rutger Boudewijn

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 682 898

Adres

Boutensteinseweg 2a
4156 JZ Rumpt

KVK-nummer

11030997