Taken commissies

Barcommissie

De barcommissie regelt alles wat op en rond de bar en keuken te regelen is. Zo bestellen wij de drankjes, regelen glaswerk, zorgen we voor een versnapering voor af na het tennissen en doen wij ons uiterste best de bar zo veel mogelijk open te hebben met hulp van ieder lid.  De Barcommissie is verantwoordelijk voor de bardienstplanning.

Vind je het leuk om af en toe in te vallen voor een bardienst? Mail dan naar de barcommissie of meld je aan voor de invalpoule.

Wanneer we iemand nodig hebben, vragen wij je af en toe om te helpen. Sta je ingepland voor een bardienst, maar kun je echt niet? Kun je hier een beroep doen op de invalpoule.

Technische commissie

Deze commissie verzorgt een aantal toernooien gedurende het jaar. Het grootste toernooi is natuurlijk het clubkampioenschap, dat wordt onderverdeeld in enkel, dubbel en mix. Daarnaast organiseert de commissie in samenwerking met Haaften, De Rhelico-Haaften Cup, een 1 dagstoernooi in maart als inleiding van het competitie- en zomerseizoen. Ook de organisatie van het wintertoernooi, een intern toernooi, waarbij leden onderling afspraken maken om gedurende de maanden jan en feb de wedstrijden van hun poule te spelen en in maart de vervolgwedstrijden, ligt in handen van deze commissie.

Naast het organiseren van toernooien is de commissie ook verantwoordelijk voor de inschrijving, indeling en goed verloop van de competitie. Er kan worden deelgenomen aan de voorjaars- en wintercompetitie.

Ook het onderhoud van de banen, het park en het clubhuis valt onder deze commissie. 2 x per jaar is er een gezamenlijke onderhoudsdag en daarnaast wordt door een groep enthousiaste en kundige  mensen gewerkt aan renovatie en periodiek onderhoud. Dit brede takenpakket heeft ertoe geleid dat wij ervoor hebben gekozen om binnen de commissie de verantwoordelijkheden te splitsen.

  • Gert-Jan van Zanten, Tom Woerdenbach en André Verkou zijn onze Verenigingscompetitieleiders.
  • Bertus Bronk, Jan van den Tempel, Cees de Vaal en Johan de Bruine vormen de onderhoudscommissie
  • Froukje Andringa en Jack Bloem zorgen voor de indeling van de toernooien.
  • Leonie van Lith, Theo Verheijen en Josette Benckhuizen zijn algemene leden.

Wij zijn altijd op zoek naar meer enthousiaste mensen die onze commissie willen versterken, dus spreken bovenstaande taken je aan? Meld je dan bij 1 van ons!

Open Toernooi

1x per jaar organiseert de commissie in de maand september het Open dubbel toernooi. Dit toernooi is voor iedereen: leden en niet-leden. De speelsterkten 3 t/m 9 kunnen zich bij ons inschrijven via toernooi.nl

Waarom zijn wij zo uniek in de regio?
Ieder jaar komen wij met een wisselend thema. De daarop aangepaste aankleding en de altijd goed verzorgde hapjes, dragen bij aan een goede sfeer! Wij zien jullie graag bij het Open toernooi!

Sponsoring

Ondanks dat we een actieve en financieel gezonde vereniging hebben weten we ook dat we niet kunnen bestaan zonder de bijdrage van sponsoren. En daarom hebben we jullie heel hard nodig!

Draag je T.V. Rhelico een warm hart toe en wil je een bijdrage leveren zodat deze prachtige vereniging kan blijven bestaan? Help ons dan door jezelf aan te melden als sponsor! Hiermee help je niet alleen de club, maar kom je als sponsor ook onder de aandacht bij de 450 leden en hun families doormiddel van ons 6 jaarlijkse clubblad de Bundelinge. Daarnaast is er de mogelijkheid om zowel doormiddel van een winddoek en via de website tvttvrhelico.nl jouw naam het gehele jaar in een goed daglicht te zetten. Een win win-situatie dus!

Meer weten over de mogelijkheden tot sponseren? Mail naar [email protected] 

Website

De website van TV Rhelico is de plek waar alles over de club te vinden is. Hierbij kun je denken aan informatie over toernooien, bestuur- en commissieleden, maar ook blijf je volledig bij wat er allemaal gebeurt binnen de club. Dit kunnen we echter niet alleen! We hebben jouw input nodig! We zijn al erg blij met het huidige resultaat, maar we zijn ons ook bewust dat alles altijd net een tandje beter kan. Laat daarom jouw suggestie, opmerking of gewoon toffe idee hier achter. Ik zal snel contact met je opnemen!


Alvast bedankt voor je bericht,
Karin Gordijn 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 682 898

Address

Boutensteinseweg 2a
4156 JZ Rumpt