Jeugd

“Het begint bij de jeugd”, aldus de voorzitter van de tennisbond op het afgelopen jaarcongres.

TV Rhelico sluit zich hierbij aan. Wij vinden een actieve jeugdafdeling belangrijk. Niet alleen vormt de jeugd de basis voor een gezond ledenbestand, maar zij zorgt ook voor levendigheid en dynamiek op de vereniging.

Daarnaast voelen wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid om jeugd te laten bewegen en in clubverband zich sociaal te laten ontwikkelen. Kinderen die lid zijn van TV Rhelico worden dan ook gestimuleerd zich in hun eigen tempo actief te ontwikkelen. Dit kan zowel op recreatief als op meer ambitieus competitief niveau.

Om dit te bereiken is het standaard dat de kinderen op tennisles gaan en in het voorjaar en najaar op hun eigen niveau competitie spelen. Daarnaast organiseren wij gedurende het jaar verschillende toernooien om de kinderen de kans te geven zich in wedstrijdsituaties verder te ontwikkelen. Ook wordt het spelen van open toernooien buiten de eigen club gestimuleerd. Bijvoorbeeld door deelname aan één van de vier toernooien van de Lingecup, waarvan ons eigen Appel Open er één is.

Gezelligheid en je “thuis voelen” op de club vinden wij erg belangrijk. Om een prettige en veilige omgeving te creëren waarin kinderen plezier hebben en sociale contacten kunnen leggen organiseren wij ook minder of niet-tennis gerelateerde activiteiten zoals een tenniskamp en bingomiddag.

Kortom een gezelligheidsvereniging waar de sportieve en sociale ontwikkeling van uw kind onze prioriteit is.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 682 898

Address

Boutensteinseweg 2a
4156 JZ Rumpt