herinnering: Tennis clubkampioenschappen 2024

08 april 2024


De inschrijvingen voor de Clubkampioenschappen TV Rhelico 2024 gaan erg goed. Inschrijven kan nog tot 4 mei. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dit dan alsnog! 

Wie wordt op zijn niveau de beste van de club in de single, dames of heren dubbel en gemengd dubbel!? Je kunt voor maximaal 2 onderdelen inschrijven omdat je anders teveel partijen in 6 speeldagen moet spelen. Komen er veel inschrijvingen binnen dan zullen we een dag eerder starten.  

Je schrijft in op rating via toernooi.nl maar het staat de commissie vrij om, in overleg met de trainers, zo eerlijk mogelijk in te delen. We vinden dit nodig omdat sommige ‘goede’ spelers nog altijd rating 8 of 9 hebben en dat zou t.o.v. beginnende tennissers die met rating 9 starten niet eerlijk zijn. We delen in op  A, B en C niveau en afhankelijk van het aantal aanmeldingen delen we deze niveaus in poules van 4 in, dat zijn dus minimaal 3 partijtjes!  

De club heeft momenteel veel goede jeugdspelers die onvoldoende kunnen doorgroeien en daarom hebben we besloten dat junioren vanaf 14 jaar ook in kunnen schrijven. Het streven is deze toppers op niveau A in te delen.  

Vragen kun je stellen bij Leonie – Marc – Bert – Jan – Bertus – Carlo of je trainer.  

Schrijf in en doe mee met de clubkampioenschappen dan maken we er samen iets moois van.  

Leonie van Lith – Marc Binsbergen – Bert van der Heiden – Jan Diks – Bertus Bronk – Carlo Gordijn

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 682 898

Adres

Boutensteinseweg 2a
4156 JZ Rumpt

KVK-nummer

11030997