Trainers

Tennisschool Xander Veelbehr verzorgt de lessen op TV Rhelico en TV Haaften.  

De trainers bestaande uit:  Xander Veelbehr (hoofdtrainer),  Carlo Gordijn,  Sander van de Lagemaat en Sebastiaan den Boestert, zijn in het bezit van een geldige KNLTB- licentie en volgen jaarlijks div. bijscholingen.  

Onze tennislessen bestaan uit 2 seizoenen (zomer en winter) van 18 trainingen per seizoen. De trainingen zijn om de wettelijk vastgestelde schoolvakanties van Midden-Nederland heen gepland.  

De tennislessen zijn voor jong en oud 
Voor de kinderen vanaf 5 jaar t/m 17 geven wij training volgens het KNLTB-Tenniskids principe bestaande uit niveau rood, oranje, groen, geel en in de toekomst blauw. Dit houdt in dat we met aangepaste ballen, baantjes en netten spelen. Vanaf 5 jaar kunnen er al wedstrijdjes gespeeld worden via KNLTB-World Tour. Dit is een tenniscompetitie voor de jeugd in de kleuren rood, oranje en groen dat in teamverband wordt gespeeld op meerdere zondag ochtenden gedurende het jaar. De kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen dan ook mee gaan doen aan de KNLTB jeugdcompetitie in het voor- en najaar. Zie www.tenniskids.nl voor uitgebreidere uitleg.  

Ook de senioren kunnen bij ons terecht voor tennislessen op maat. Wij geven les aan alle niveaus. Van beginners tot wedstrijdspelers. Voor de beginners werken we vooral aan de basisslagen en de basisprincipes die nodig zijn om z.s.m. op eigen niveau een wedstrijd te kunnen spelen. Naar mate het niveau stijgt en men meer wedstrijden gaat spelen worden de trainingen steeds meer technisch, tactisch en conditioneel. Uiteraard is niemand verplicht om wedstrijden te gaan spelen.   

Mocht je geïnteresseerd zijn kun je contact opnemen met Tennisschool Xander Veelbehr: Tel : 06-52474540 Email : [email protected]  

Lees vooraf het lesreglement.Xander Veelbehr 


Carlo Gordijn   


Sebastiaan den Boestert

                                

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0345682898

Address

Boutensteinseweg 2/a
4156 JZ Rumpt
Nederland