Trainers

Tennisschool Xander Veelbehr verzorgt al sinds 2001 met veel plezier de trainingen op TV Rhelico.  

De trainers Xander Veelbehr, Sander van de Lagemaat, Marko de Kort, Yvonne van de Lagemaat, Tjeerd van Capelle en Carlo Gordijn zijn in het bezit van een geldige KNLTB- licentie en zijn verplicht om jaarlijks diverse bijscholingen te volgen.

Onze tennislessen bestaan uit 2 seizoenen (zomer en winter). Een seizoen bestaat uit 18 trainingen van 50 minuten per les.

De padellessen worden voorlopig in pakketjes van 3 lessen van 50 min. aangeboden. De padellessen worden op dinsdag, woensdag en donderdag gegeven. De padellessen worden gegeven door Xander, Marko en Tsjeerd. 

Tijdens de wettelijk vastgestelde schoolvakanties van Midden-Nederland zijn er geen trainingen.  

Tennislessen voor jong en oud 

Voor de jeugd vanaf 5 t/m 12 jaar geven wij training volgens het KNLTB-Tenniskids principe bestaande uit niveau blauw, rood, oranje en groen. Dit houdt in dat er met aangepaste ballen, baantjes en netten wordt getraind.  

Vanaf 5 jaar kunnen er al wedstrijdjes gespeeld worden in de KIA Tenniskids competitie. Dit is een tenniscompetitie voor de jeugd in de kleuren rood, oranje en groen dat gedurende het gehele jaar, op meerdere zondagochtenden,  in teamverband wordt gespeeld. De jeugd in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB jeugdcompetitie in het voor- en najaar.

Zie www.tenniskids.nl voor een uitgebreide uitleg.  

Natuurlijk kunnen ook de senioren bij ons terecht voor tennislessen op maat. Wij geven les aan alle niveaus van beginners tot wedstrijdspelers.

Voor de beginners werken we vooral aan de basisslagen en de basisprincipes die nodig zijn om z.s.m. op eigen niveau een wedstrijd te kunnen spelen. Naar mate het niveau stijgt en men meer wedstrijden gaat spelen worden de trainingen steeds meer technisch, tactisch en conditioneel.  

Bij TV Rhelico nemen de senioren op vrijwillige basis deel aan de landelijke competities.    

Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan geheel vrijblijvend contact op met Xander Veelbehr:

Inschrijfformulier tennislessen KLIK hier 
Lees vooraf svp even het lesreglement

 

                              

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 345 682 898

Address

Boutensteinseweg 2a
4156 JZ Rumpt

KVK-nummer

11030997